Вредности које нас спајају

Тимски дух, ефикасност, одржив раст, иновативност и друштвена одговорност су суштина и нит која спаја све компаније МК Гроуп система.

Фокусирањем на тимски рад брже долазимо до заједничких решења и бољих резултата, док истовремено свако од нас остварује пун потенцијал.
Компанију чине људи. Чак и најсложенији послови и задаци могу бити једноставнији када се фокусирамо на решења заједно. Када постоји интеракција у комуникацији, веровање у друге. То може бити ваш став, ваша одлучност или жеља да помогнете колегама када им је самоупоздање пољуљано.

Постављамо приоритете и добром организацијом посла остварујемо висок ниво ефикасности.

У данашњем брзом и дигитализованом друштву, желимо да задржимо висок ниво перформанси. Реагујемо на флексибилан начин на мењање приоритета, доносимо квалитетне одлуке, постављамо високе циљеве и паметно користимо своје ресурсе, истовремено пратећи трендове које нове технологије доносе.

Синегијом квалитета и знања креирамо основу за дугорочан раст и развој.

Негујемо поверење запослених и клијената, који су допринели да се развијемо у један од највећих пословних система у земљи са здравим темељима. Истовремено, тежимо да стално ширимо своје пословање и број компанија које окупљамо под једним кровом, као и да увећавамо број запослених, који су и допринели нашем стабилном расту. Тридесет година нижемо успехе, јер стално учимо и тежимо вишим циљевима, а верујемо да су најбоље године тек пред нама.

Посвећени смо новим и иновативним решењима која унапређују наше свакодневно пословање.

У динамичној глобалној економији, промене су константне, а иновације су од кључног значаја за даљи опстанак. Заједно радимо на стварању бољих пословних метода, охрабрујемо креативност и подстичемо дигитални развој. Као и од нашег оснивања, поглед усмеравамо ка будућности, настојећи да предвидимо потребе и потражњу тржишта како бисмо компанији осигурали дугорочни успех.

Одговорним одлукама чувамо и помажемо раст заједница које нам омогућавају да растемо.

Друштвена одговорност је један од најважнијих елемената нашег пословања и служи нам као смерница приликом доношења исправних пословних одлука. Као компанија активно доприносимо стварању бољег окружења за наше запослене, сараднике и ширу друштвену заједницу, уз остваривање добрих пословних резултата и висок степен одговорности према животној средини.