МК Комерц (MK Commerce)

Осим производње, индустријске обраде и складиштења, у ланцу вредности важан фактор представља и трговина. Наиме, трговина пољопривредним производима чини виталну компетенцију пословања и важан је део идентитета и препознатљивости корпорације. 

МК Комерц (MK Commerce) је најјача и највећа трговинска компанија у оквиру МК Групе. Примарна област пословања је трговина пољопривредним производима, семенима, шећером и осталим аграрним производима.  

Компанија је кроз историју мењала идентитет корпорације и пословне фокусе, с тим да је трговина увек била и остала главна област пословања.

У компанији раде искусни професионалци из домена агроекономије, који анализирају светске и домаће пољопривредне берзе и тржишта ради остваривања успешне трговине. 

У оквиру компаније налазе се фирме које се баве пољопривредном логистиком и трговином: Максипротеин (Maxiprotein) из Пожеге, Гранекспорт (Granexport) из Панчева, Агробрест (Agrobrest) из Бачког Брестовца, Силоси Ново Милошево, Житобачка из Куле, Агроцрња из Српске Црње и Агријум из Сремске Митровице.

 

Контакт 

МК Комерц д.о.о (MK Commerce d.o.o)

Трг Марије Трандафил 7, 21000 Novi Sad

Teлефон: +381 21 4878 418;

Факс: +381 21 6616 850;

E-мејл: info@mkcommerce.co.rs

Вебсајт: www.mkcommerce.rs