Вести - Друштвена одговорност

МК Гроуп угостила младе из СОС Дечијег села на Копанику

10/03/2016
МК Гроуп угостила младе из СОС Дечијег села на Копанику

10.3.2016. Копаоник- Млади из Заједнице младих СОС Дечијег села Краљево били су гости компаније МК Гроуп на Копаонику, од 10. до 13. марта. Једанаест средњошколаца уживало је у зимским чаролијама у овом туристичком центру, а имали су прилику да се по први пут опробају и у скијању, захваљујући МК Гроуп која им је обезбедила инструктора скијања и сву потребну опрему.

Поред уживања на снегу, куглања и пливања, за младе су организовани и едукативни садржаји. На радионици о писању ЦВ-ја и припреми за интервју за посао, млади су од менаџера за људске ресурсе сазнали низ корисних савета о томе како да се на најбољи начин представе будућим послодавцима. Радионици се придружио и председник МК Гроуп, Миодраг Костић који је уживао у разговору са младима.

Дружење на Копаонику само је један у низу начина на који МК Гроуп годинама уназад доприноси срећнијем одрастању деце и младих СОС Дечијег села Краљево. Сама Заједница младих, кроз коју је до сада прошло 36 младих, изграђена је 2012. године захваљујући донацији МК Гроуп.