Вести - Трговина

Агроглоб заступник Њу Холанд механизације

10/04/2014

Компанија Агроглоб, чланица МК Груп, потписала је уговор са компанијом ЦНХ Индустријал, чиме је постала ексклузивни увозник и дистрибутер пољопривредне механизације бренда Агрикултуре за тржиште Србије и Црне Горе.

Планови наше компаније су усмерени ка унапређењу српског аграра. У пројекат је инвестирано преко 300 милиона динара и отворено 30 нових радних места“, истакао је генерални директор Агроглоба, Божидар Костић, обраћајући се присутнима на потписивању уговора.

Председник бренда Њу Холанд и члан извршног одбора ЦНХ Индустриал, Карло Ламбро изразио је задовољство будућом сарадњом са компанијом Агроглобе, коју сматра поузданим партнером на српском тржишту.

АГРОГЛОБ је постао ексклузивни дистрибутер и сервисер пољопривредне механизације светски познате марке Њу ХОЛАНД за Србију и Црну Гору. На нашем тржишту АГРОГЛОБ ће купцима понудити тракторе Њу Холанд снаге од 45 – 600КС и комбајне Њу Холанд серије: ТЦ , ЦX И ЦР, који ће задовољити наше тржиште, како мала породична газдинства тако и велике произвођаче.