Вести - Туризам

Ски Опенинг на Копаонику

03/11/2014
Ски Опенинг на Копаонику

Сви љубитељи скијања могу да заокруже у својим календарима да се, пети по реду, Ски Опенинг на Копанику одржава од 4. до 7. децембра.

Ски Опенинг Копаоник одржан је први пут 2010. године, у организацији МК Моунтаин Ресорта и Скијалишта Србије, а све по угледу на популарне европске ски центре, са циљем да се на симболичан начин обележи отварање ски сезоне на Копаонику. Након пет година, догађај је постао познати туристички бренд који сваке године на Копаоник привлачи све већи број гостију из целог региона. Прошлогодишњи Ски Опенинг Копаоник, који је отворила најбоља српска скијашица, Невена Игњатовић, за четири дана привукао је чак 15.000 гостију жељних скијања и добре забаве. За ову годину најављен је изузетно богат спортски и забавни програм, дневне и ноћне журке, такмичења и бројне вредне награде. МК Моунтаин Ресорт је за своје госте обезбедио и дводневни гратис ски пасс.

За оне који желе да избегну јануарске гужве, у понуди МК Моунтаин Ресорта су децембраски пакети са промотивним ценама смештаја и одличним погодностима за децу до 12 година. Поред попуста на цене смештаја, омогућени су атрактивни попусти на цене ски или сноwобард школе и најам ски опреме, док је ски пасс у том периоду такође у понуди по промотивњ цени. Више информација на www.мкресорт.цом