Вести - Друштвена одговорност

Суноко обезбедио шећер за све предшколске установе у Београду

09/02/2015
Суноко обезбедио шећер за све предшколске установе у Београду

Компанија Суноко, чланица МК Груп, у оквиру својих бројних друштвено одговорних активности, донирала је 7 тона шећера за потребе 17 предшколских установа на територији града Београда. Овим поводом представници компаније посетили су предшколску установу “Савски венац“. 

 

"Надамо се да ћемо овом донацијом успети да засладимо сваки важан тренутак боравка малишана у вртићу. Наша компанија се увек радо одазива када су у питању најмлађи суграђани и драго нам је што и у овим тешким временима можемо да помогнемо предшколским установама у Београду и обезбедимо шећер који ће задовољити њихове потребе", изјавио је Љубиша Раденковић, директор компаније Суноко.

 

„Веома смо срећни што је компанија Суноко изашла у сусрет нашој молби за обезбеђивање неопходне количине шећера. Овом приликом волео бих да се захвалим Суноку и МК Груп за овај изузетан гест, јер доброту треба учинити и умети дати“, изјавио је Игор Раичевић, заменик секретара у Секретаријату за образовање и дечију заштиту.

 

Кроз континуирано издвајање знатних новчаних средстава и учешће у бројним хуманитарним акцијама и донацијама, компанија Суноко је још једном, својим примером, показала да је неопходно бринути и помагати заједници и да су поуздан партнер друштву у решавању бројних социјалних проблема.