Trgovina

Poljoprivredni proizvodi  su među najvažnijim izvoznim artiklima u spoljnotrgovinskom poslovanju Srbije. Naša kompanija jedan je od najvećih eksportera ovih proizvoda u zemlji, a najviše se izvoze kukuruz i pšenica.
 
Svoje proizvode plasiramo svim relevantnim domaćim i inostranim proizvođačima iz oblasti agrarnog biznisa, kao što su Cargill, Alfred C. Toepfer International, Granit Negoce, Louis Dreyfus, Nidera, Glencore, Ameropa, Noble, Soufflet, Dimitriaki i mnogi drugi.
 
Trgovina i primarna poljoprivredna proizvodnja su blisko povezane komplementarne grane našeg poslovanja. Jedan od osnovnih elemenata biznis modela naše kompanije čine silosi i skladišni kapaciteti, koji se nalaze na strateški relevantnim lokacijama. 
Njihova prednost je u tome što omogućavaju trgovinu poljoprivrednim proizvodima po najboljim uslovima, povećavaju njenu fleksibilnost, kao i uspešnost svih operacija.
 
Osim toga, negujemo  dugotrajne i stabilne poslovne odnose sa preko 100 najznačajnijih poljoprivrednih zadruga i proizvođača sa teritorije cele Vojvodine. Prema unapred određenim i dogovorenim paritetima, a u cilju finansiranja poljoprivredne proizvodnje, svojim partnerima obezbeđujemo semena i đubrivo svih renomiranih svetskih proizvođača.