MK Commerce

Važna karika u lancu kreiranja vrednosti u poljoprivrednoj industriji, pored proizvodnje, skladištenja i industrijske obrade, svakako je i trgovina. Trgovina poljoprivrednim proizvodima jedna je od oblasti poslovanja kompanije koja čini ključnu kompetenciju i deo je korporativnog identiteta i prepoznatljivosti.

Ova kompanija je najveća i najsnažnija trading kompanija iz MK Group poslovnog sistema. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina poljoprivrednim proizvodima, semenskom robom, šećerom i drugim proizvodima iz agrarnog asortimana. Kroz dugu istoriju poslovanja, kompanija je menjala korporativni identitet i fokus poslovanja, ali trgovina je ostala dominantna delatnost preduzeća. 

Profesionalni tim čine iskusni stručnjaci iz oblasti agroekonomije, koji svakodnevno prate stanje na domaćim i svetskim poljoprivrednim berzama, kao i tržištima poljoprivrednih proizvoda, sa ciljem uspostavljanja uspešne trgovine. 

U svom sastavu kompanija ima preduzeća koja se bave trgovinom i logistikom u poljoprivredi: Granexport iz Pančeva, Maxiprotein iz Požege, Agrobrest iz Bačkog Brestovca, Žitobačka iz Kule, Silosi Novo Miloševo, AgroCrnja iz Srpske Crnje, Agrium iz Sremske Mitrovice. 

 

Kontakt

MK Commerce d.o.o.

Trg Marije Trandafil 7, 21000 Novi Sad

Telefon: +381 21 4878 418; 

Fax: +381 21 6616 850;

E-mail: info@mkcommerce.co.rs

Website: www.mkcommerce.rs