Vesti - Turizam

Ski Opening na Kopaoniku

03/11/2014
Ski Opening na Kopaoniku

Svi ljubitelji skijanja mogu da zaokruže u svojim kalendarima da se, peti po redu, Ski Opening na Kopaniku održava od 4. do 7. decembra.

Ski Opening Kopaonik održan je prvi put 2010. godine, u organizaciji MK Mountain Resorta i Skijališta Srbije, a sve po ugledu na popularne evropske ski centre, sa ciljem da se na simboličan način obeleži otvaranje ski sezone na Kopaoniku. Nakon pet godina, događaj je postao poznati turistički brend koji svake godine na Kopaonik privlači sve veći broj gostiju iz celog regiona. Prošlogodišnji Ski Opening Kopaonik, koji je otvorila najbolja srpska skijašica, Nevena Ignjatović, za četiri dana privukao je čak 15.000 gostiju željnih skijanja i dobre zabave. Za ovu godinu najavljen je izuzetno bogat sportski i zabavni program, dnevne i noćne žurke, takmičenja i brojne vredne nagrade. MK Mountain Resort je za svoje goste obezbedio i dvodnevni gratis ski pass.

Za one koji žele da izbegnu januarske gužve, u ponudi MK Mountain Resorta su decembraski paketi sa promotivnim cenama smeštaja i odličnim pogodnostima za decu do 12 godina. Pored popusta na cene smeštaja, omogućeni su atraktivni popusti na cene ski ili snowobard škole i najam ski opreme, dok je ski pass u tom periodu takođe u ponudi po promotivnj ceni. Više informacija na www.mkresort.com